Over ons

Bogemans Carrosserie

Als modern en dynamisch carrosseriebedrijf, biedt Carrosserie Bogemans een oplossing aan bij iedere aanslag op het koetswerk van uw wagen. Of het nu gaat om kleine parkeerschade of zware aanrijdingen, bij Carrosserie Bogemans bent u in goede handen.

Als modern en dynamisch carrosseriebedrijf, biedt Carrosserie Bogemans een oplossing aan bij iedere aanslag op het koetswerk van uw wagen. Of het nu gaat om kleine parkeerschade of zware aanrijdingen, bij Carrosserie Bogemans bent u in goede handen.

Schadegeval? Wij doen de rest.

Goede service is simpelweg voldoen aan de verwachting van onze klanten. Daar nemen wij geen genoegen mee: wij overstijgen uw verwachtingen. Bij een schadegeval neemt u de telefoon op, belt naar ons en that’s it. Wij doen de rest. Voor u uw wagen komt ophalen, rijden we nog even door de carwash. Spic en span, zoals ze zeggen, krijgt u een compleet herstelde wagen mee naar huis. Herkent u de geur binnenin niet direct? Dat is de geur van een nieuwe wagen, dankzij ons Bogemans-geurboompje!

Premium
vervangwagens

Wanneer uw wagen binnen moet voor een herstel, krijgt u van ons standaard een vervangwagen. Geen afgedankt voertuig, wel een full option auto van minder dan twee jaar oud. U moet uw gps of achteruitrijcamera nog geen dag missen, want met onze premium vervangwagens zit u goed. Letterlijk en figuurlijk.

Maximale
bereikbaarheid

Wel een vaste afspraak en levertermijn, maar geen normale openingsuren voor ons. Onze werkplaats is extra lang open om u snelheid te beloven. Ons volledige team werkt hard door om de tijd dat u uw wagen moet missen tot het uiterste minimum beperkt wordt. Die flexibiliteit in openingsuren zorgt ervoor dat u voor of na uw werkuren bij Bogemans terechtkunt.

Jeugdige
expertise

Reken op de oneindige expertise van onze specialisten. Ons team is een gezonde en vooral boeiende mix van oud en jong. De oude garde geeft haar expertise door aan de jonge starters, die op hun beurt met hun jeugdige enthousiasme en motivatie een enorm positieve bijdrage leveren aan de rest van ons team. Elke leeftijd voelt zich hier goed. Het bewijs? Onze stagiaires gaan hier maar al te graag vast aan de slag.

Ecology-
proof

Ons volledige atelier verbruikt tot 60% minder energie dankzij ecologische machines en producten zoals watergedragen lakken. We blijven ook innoveren om onze ecologische standaard steeds te verleggen.

Our standard is premium

Bogemans Automotive

Goede service is simpelweg voldoen aan de verwachting van onze klanten. Daar nemen wij geen genoegen mee: wij overstijgen uw verwachtingen. Onze standaard is premium. Met onze premium service én wagens zit u goed. Letterlijk en figuurlijk.

Openingsuren

Grimbergen

ma - vr

07:00 - 18:00

Nijvel

ma - do

08:00 - 17:00

 

vr

08:00 - 15:00